fbpx

Сім’я франківських музикантів, яка неодноразово допомагала важкохворим, просить допомогти їхньому батькові

Суспільство 18:09, 12.06, 2017

Родина франківських музикантів Андрія Савки та Людмили Лінник просить допомогти зібрати кошти на операцію батькові Андрія.

"Не минуло й двох тижнів, відколи ми влаштовували благодійний концерт і просили допомоги для інших, аж сьогодні вона потрібна нам самим. Наш дідусь і батько мого чоловіка Andriy Savka – Михайло Савка  потребує термінової складної операції на серці. Діагноз: поєднана мітрально-аортальна вада серця ІІІ ст. Необхідна операція  протезування мітрального і аортального клапанів в умовах штучного кровообігу. Усе дуже раптово і несподівано. Настільки раптово, що лише в п'ятницю батька обстежували, а вже сьогодні, у понеділок, вони з Андрієм їдуть до Києва, бо в Івано-Франківську йому допомогти не можуть. Ми ще не знаємо остаточної вартості цього всього, але тут нас попередили, що це від 70 до 100 тисяч грн. Для нашої родини це зараз неймовірно…"  написала Людмила Лінник у Фейсбуці.

Картка ПриватБанку
4149 4978 1296 2472 
Савка Галина Ярославівна (дружина) Galyna Savka
Контакти 
095 40 11 808; 098 410 23 83 Андрій (син) Andriy Savka.

1
Нагадаємо, 22 травня в Івано-Франківську 9-літній музикант Данило Савка разом із батьками влаштували благодійний концерт "SAVKA-band збирає друзів". Разом із родиною виступили їхні друзі, обдарована молодь і діти, учні музучилища ім. Дениса Січинського. Музика звучала заради допомоги хворим діткам. 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: