fbpx

Скандальний мер Болехова Зенон Макота привіз з собою на сесію облради бійців Самооборони

Політика 10:52, 27.03, 2015

Міський голова Болехова звинувачує обласну раду в ігноруванні потреб мешканців Болехівщини.

Зенон Макота привіз з собою на сесію обласної ради депутатів Болехівської міськради, сільських голів Болехівщини та бійців місцевої Самооборони. В залі розвісили таблиці з показниками фінансування Болехівщини з бюджету розвитку. 

"Сьогодні зі мною в залі сільські голови, директори шкіл, депутати міської ради, Самооборона. Ми хочемо почути, чому з Болехівщиною так поступають. У 2011-му, 2012-му, 2013-му і 2014-му роках Болехів не отримав з бюджету розвитку області ні копійки", – заявив Макота у виступі.

Він також звинуватив заступника голови облради Остапа Дзесу у фальшуванні голосування на минулій сесії, коли, за словами Макоти, у залі не було кворуму на час розгляду питання про розподіл коштів бюджету розвитку. Макота вимагає, аби кошти розподіляли не на розсуд керівництва облради, а з розрахунку на душу населення в районах.

"Наша обласна рада не дотримується жодних законів… Як можна було розділити 25 млн гривень за 25 хвлин?!! Депутати навіть проекту рішення не бачили", – заявив Зенон Макота.

Як повідомляв КУРС, на минулому пленарному засіданні Івано-Франківської обласної ради ледь не дійшло до бійки між Зеноном Макотою і головою фракції "Свобода" Василем Поповичем.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: