fbpx

Скороходи з шести країн змагатимуться на чемпіонаті у Франківську

Спорт 19:06, 19.10, 2018

20 та 21 жовтня в Івано-Франківську відбудеться чемпіонат України зі спортивної ходьби на 50 км серед дорослих та молоді і ХХІІ Міжнародні змагання зі спортивної ходьби "Кубок "Вечірній Івано-Франківськ".

До Івано-Франківська уже завітали представники спортивних делегацій із Сербії, Молдови, Республіки Білорусі, різних областей України, також мають приїхати спортсмени з Греції та Португалії. Цього року трійка суддів міжнародної категорії представлена Грецією, Чехією та Німеччиною.

Традиційно змагання відбудуться на сертифікованій трасі ІААФ на вулиці Незалежності.

Нагадаємо, у центрі Франківська на два дні обмежать рух транспорту. СХЕМА

Також у звёязку зі змаганнями скороходів на вихідних у Франківську змінять рух тролейбусів

Понад 200 скороходів розіграють 20 комплектів нагород. Чоловіки, жінки та діти змагатимуться на дистанції від 2 до 50 кілометрів. Вікова категорія – від дітей 11 років до ветеранів. Участь у змаганнях візьмуть титуловані скороходи, учасники Олімпійських ігор, чемпіонатів світу та Європи.

Головний тренер національної збірної України з легкої атлетики з видів витривалості Сергій Романчук відзначив високий рівень організації змагань і запросив гостей і мешканців міста підтримати наших скороходів.

"У нас є численне представництво титулованих спортсменів з усього світу. Ми очікуємо запеклу боротьбу на всіх дистанціях. Нашу область представлятиме 20 молодих атлетів", – зазначив директор Департаменту молодіжної політики та спорту Віталій Матешко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: