fbpx

Словаччина надає стипендії на навчання студентам, аспірантам та викладачам вишів

Суспільство 16:28, 18.04, 2017

Відповідно до Програми співробітництва між Міністерством освіти і науки України та Міністерством освіти Словацької Республіки в галузі освіти, заплановано 10 стипендій.

Словацька сторона прийме до 5 студентів на часткове навчання у вищих навчальних закладах та до 5 стажистів і докторантів або аспірантів із загальним терміном перебування до 10 місяців. Про це повідомляє прес-служба МОН.

На час навчання Словаччина забезпечить українцям безкоштовне навчання, виплату стипендії та проживання у студентських гуртожитках.

МОН прийматиме заявки (заповнена аплікаційна форма та необхідні документи) в електронному та паперовому форматі у 2 примірниках (перший пакет документів – оригінали, другий – копії).

Поштова адреса: Проспект Перемоги, 10, 01135, Київ, Україна, Міністерство освіти і науки України, Управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції.

У електронному форматі скановані PDF документи необхідно надіслати на електронну адресу МОН ukrainemon@gmail.com, зазначивши у темі листа "Стипендії на короткотермінове навчання в Словацькій Республіці 2017".

Перелік необхідних документів вказаний на останній сторінці Анкети-заяви.

Заявки приймаються до 30 квітня 2017 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: