fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Слухання з приводу кандидатів на голову РДА – "звичайнісінький зрежисований фарс", – громадський активіст

Слухання з приводу кандидатів на голову РДА – "звичайнісінький зрежисований фарс", – громадський активіст

Політика 11:07, 07.12, 2014

Ініційовані головою ОДА Олегом Гончаруком громадські слухання в районах з приводу визначення кандидатур на посади голів РДА викликають дедалі більше невдоволення в середовищі громадських активістів. Свої негативні оцінки громадські діячі публікують у соцмережех.

Вчора громадські слухання відбулися у Долинському, Надвірнянському, Богородчанському, Рожнятівському, Снятинському та Городенківському районах. Представники громадського сектору скептично оцінюють і саму організацію, і результати цих заходів. 

"За підсумками сьогоднішніх т. зв. "громадських слухань", стало цілком зрозуміло, що це звичайнісінький зрежисований фарс… – зазначив на своїй сторінці у Фейсбук долинський активіст Михайло Кепещук.  Партія "Народний фронт", яка переконливо перемогла на парламентських виборах в Долинському районі, не висунула свого кандидата на голову РДА. Більше того, по реакції місцевих "фронтовиків", які дуже активно аплодували виступу п. Юрія Мазура (претендент від партії "Блок Петра Порошенка", керівник штабу БПП в Долині,  КУРС), стало зрозуміло, кого вони підтримують. Також дуже не сподобалось, що група підтримки, яку привів п. Мазур, після його виступу масово покинула зал. Влучно підмітив депутат Танчак, що від гостей з області було тільки запитання до єдиного кандидата  п. Мазура… А ще за п. Мазура висловлювалась жіночка, що мешкає на його депутатському окрузі, яка не так давно приходила на сесію районної ради в групі підтримки працівників водоканалу. Цікаво, що підійшла до мене і просила, щоб я одному з кандидатів задавав компрометуюче запитання. Я б не мав жодних претензій, коли б Юрія Мазура було призначено на посаду одразу, але мене дивує, навіщо і для кого влаштовувати цю показуху?"

Як розповідає Михайло Кепещук, один з претендентів на посаду голови Долинської РДА Ігор Петрів в своєму виступі зазначив, що йому наперед відоме прізвище майбутнього голови РДА. Він, правда, не назвав це прізвище, але записав його на листку і запечатав у конверт, який пообіцяв розкрити на наступній сесії райради. Так Петрів покепкував з "дійства", яке подається як громадські слухання.

Як повідомляв КУРС, на посаду голови Долинської РДА претендують 10 кандидатів.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: