fbpx

Служба зайнятості запустила "електронну чергу" для безробітних

Суспільство 22:44, 19.01, 2017

Державна служба зайнятості запровадила послугу самостійного запису безробітних на прийом до спеціалістів Центру зайнятості. Відповідний сервіс працює в усіх областях України.

Почав роботу новий сервіс з он-лайн реєстрації на прийом, повідомив в. о. голови Державної служби зайнятості центрального апарату Валерій Ярошенко, інформує прес-служба ДСЗ.

За його словами, завдяки сервісу можна не виходячи з дому записатися на первинний прийом до Центру зайнятості чи на консультацію. У випадку, якщо особа зарезервувала для себе час, їй не потрібно отримувати талон на відвідування, а слід напряму звернутися до спеціаліста Центру.

Послуга електронної черги реєстрації безробітних http://www.dcz.gov.ua/EReception/#/about доступна громадянам на порталі Державної служби зайнятості www.dcz.gov.ua через рубрику “Електронні послуги”.

До слова, це лише частина великої модернізації Служби зайнятості. Вже в першому кварталі цього року запрацює новий сайт ДСЗ.

Цей інформаційний ресурс стане найбільшим майданчиком для пошуку роботи в Україні. До розробки його концепції були залучені кращі міжнародні експерти, в тому числі – представники МОП і ООН.

Сайт покликаний супроводжувати кар’єру людини протягом усього життя. Він дає можливість створювати інтерактивні профілі користувачів, особисті веб-кабінети.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: