fbpx

Снятинські правоохоронці викрили мешканця району, який незаконно зберігав боєприпаси

Суспільство 21:25, 19.09, 2017

На території області проводиться спецоперація "Зброя та вибухівка", під час якої правоохоронці проводять заходи, спрямовані на протидію злочинів, пов'язаних з використанням зброї.

Так, працівники Снятинського відділу поліції під час проведення санкціонованого обшуку в домогосподарстві 42-річного мешканця одного із сіл району в ході розпочатого раніше кримінального провадження (за ч. 3 ст. 185 ККУ) виявили  та вилучили 98 предметів, ззовні схожих на патрони до автомата Калашникова, та магазини до нього, котрі підозрюваний зберігав незаконно.

Вказані боєприпаси вилучено та направлено на проведення експертизи.

Відомості про цю подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження з бойовими припасами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Поліція звертає увагу, що громадяни, котрі добровільно здадуть незареєстровану зброю у поліцію, будуть звільнені від кримінальної відповідальності та зможуть при наданні відповідних документів зареєструвати її у встановленому порядку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: