fbpx

Сьогодні 35 прикарпатських правоохоронців відправились в зону АТО

Суспільство 14:41, 29.11, 2017

Сьогодні, 29 листопада, зведений загін прикарпатської поліції чисельністю 35 чоловік, до якого входять бійці роти патрульної служби поліції особливого призначення "Івано-Франківськ" та роти поліції особливого призначення ГУНП в області, відбули у чергове відрядження в зону АТО, де замінять у Маріуполі своїх колег.

Упродовж двох місяців вони виконуватимуть поставлені завдання з протидії злочинності на Донеччині, інформує Сектор комунікації ГУНП в Івано-Франківській області.

Окрім того, для проходження стажування на відповідних посадах у ГУНП в Донецькій області відбули 18 поліцейських, які в цьому році були поновлені в лавах Національної поліції України.

Підтримати правоохоронців прийшли рідні, знайомі, колеги та друзі. Звертаючись до відряджених, т.в.о. заступника начальника ГУНП в Івано-Франківській області Олег Йосипів звернув увагу на беззаперечному дотриманні бійцями дисципліни і законності під час виконання бойових завдань і побажав, щоб вони повернулися додому живими і здоровими.

Деякі бійці поїхали в Маріуполь не вперше. Серед них є багато досвідчених воїнів, котрі вже по три-чотири рази служили в зоні АТО.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: