fbpx

Сьогодні на чотири години люди перекриють дорогу на Калущині

Суспільство 10:53, 10.08, 2018

Влада Калуського району, жителі села Завій і керівництво ТзОВ "Калушліспромгосп" не дійшли згоди щодо лісової дороги, яку незаконно приватизувало підприємство.

Вчора заступник голови Калуської РДА Сергій Дудинець повідомив, що мав зустріч із директором  ТзОВ "Калушліспромгосп" Михайлом Чепілем і той як варіант пообіцяв виділити 250 тисяч гривень на облаштування об’їзної дороги. А ще пообіцяв ворота своєї території тримати відкритими для вільного проїзду впродовж робочого дня, інформують "Вікна".

Проте мешканці Завою довіру до підприємця та його обіцянок за 16 років конфлікту втратили. Тож сьогодні з 12 до 16 години знову перекриють дорогу у селі Вістова. Адже крайній термін подання судового позову райдержадміністрацією чи прокуратурою про вилучення у підприємця акту про право власності на цю земельну ділянку та розірвання договору купівлі-продажу спливає 14 вересня. Ані позову, ані порозуміння досі немає.

Мешканці села Завій Калуського району твердо налаштовані довести до логічного завершення своє протистояння з власниками ТзОВ "Калушліспромгосп", які незаконно приватизували сільську дорогу до лісу, через що селяни змушені робити гак в 12 кілометрів в один бік, періодично пропускаючи транспорт. Цього разу обіцяють блокувати "наглухо".

Минулого разу, в липні, дорогу з Калуша на Івано-Франківськ заблокували на дві години. Цього разу обіцяють блокувати "наглухо".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: