fbpx

Сьогодні на Прикарпатті розпочинається медичний огляд військовозобов’язаних

Суспільство 12:47, 20.01, 2015

Під керівництвом заступника директора департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Зої Ціхонь, голови обласної військово-медичної комісії Миколи Бондарука, спеціаліста ДОЗ ОДА з військово-медичної експертизи Олександра Євтушенка та обласних спеціалістів відбулася відео-селекторна нарада з питань проведення військово-медичного огляду під час призову та мобілізації громадян.

В обговоренні взяли участь головні лікарі обласних, центральних районних та міських лікарень, а також їх заступники з медичної частини та голови районних, міських військових лікарських комісій, пише pravda.if.ua.

Голова обласної військово-медичної комісії Микола Бондарук детально проінформував про постанову щодо проведення четвертої хвилі часткової мобілізації, яка планується з 20 січня, з цього числа всі військово-медичні комісії починають медичний огляд військовозобов’язаних. За його словами, від військово-медичних комісій будуть вимагати, щоб військовозобов’язані йшли служити здорові та могли виконувати бойові завдання згідно зі своєю кваліфікацією.

"Всім військовим комісарам надіслані документи, якими вони повинні керуватися, це правила і порядок проходження медогляду військовозобов’язаних, – сказав голова обласної військово-медичної комісії.  Дозволяється проводити медичний огляд військовослужбовців у кількості 100 осіб за добу".

Також фахівці зазначають, що військовослужбовці при проходженні медогляду повинні оглядатися всіма лікарями-спеціалістами та пройти всі необхідні аналізи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: