fbpx

Сьогодні у Франківську розпочнеться новорічно-різдвяний фестиваль-ярмарок "Зимова казка"

Суспільство 07:03, 12.12, 2017

Сьогодні на Вічевому майдані та на вулиці Вітовського в Івано-Франківську розпочне свою роботу новорічно-різдвяний фестиваль-ярмарок "Зимова казка".

Офіційне відкриття відбудеться о 16:00 театралізованим дійством. Підприємці на бричках їздитимуть "стометрівкою", співатимуть новорічних пісень. Після представлятимуть товар кожного учасника, пише Галка.

Франківців і гостей міста також чекатимуть вечорниці, конкурси, виступи місцевих артистів, повідомили у КП "Центр розвитку міста та рекреації".

Метою фестивалю-ярмарку традиційно є популяризація народних ремесл Прикарпаття і промоція сувенірної та харчової продукції регіону.

Торгуватимуть у 37 ярмаркових будиночках. Окрім місцевих виробників, в Івано-Франківську торгуватимуть підприємці й майстри з Коломиї, Косова, Долини, столиці. Вони привезуть лляний одяг, вишиванки, народні сувеніри.

Продаватимуть на ярмарку також ялинкові прикраси, шкіряні вироби, глиняні, гуцульські прикраси, традиційний одяг, карпатські чаї, сири, солодощі.

Обов’язковою умовою допуску підприємців до участі в ярмарку є наявність сертифікатів.

Щодо алкогольних напоїв, то має бути продаж тільки вина. Встановлення мангалів на території проведення фестивалю-ярмарку дозволяється, але їх розставлятимуть так, щоб запахи і музика не заважали франківцям.

На Вічевому майдані ярмарок працюватиме з 11:00 до 21:00, а на Вітовського – з 10:00 до 20:00.

Торгуватимуть упродовж 41 дня до 21 січня.

Нагадаємо, оренда одного ярмаркового будиночка куштує від 450 до 700 гривень у день.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: