fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Сьогодні у Франківську спецпризначенці зі зброєю знешкоджуватимуть злочинців – мешканців просять не панікувати через навчання

Сьогодні у Франківську спецпризначенці зі зброєю знешкоджуватимуть злочинців – мешканців просять не панікувати через навчання

Суспільство 11:27, 05.03, 2018

5 березня в Івано-Франківську проходитимуть навчання спеціальних підрозділів Національної поліції. Мешканців закликають не панікувати та не порушувати громадський порядок, аби не наражити себе на небезпеку.

5 березня в Івано-Франківську працівники спеціальних підрозділів поліції проведуть учбово-тренувальні навчання зі знешкодження, захоплення злочинців та звільнення заручників – "Сирена", "Заручник", "Грім", інформує СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

У поліції звертають увагу, що заняття відбуватимуться в умовах, наближених до реальних, тобто з використанням спецзасобів, зброї тощо.

Правоохоронці просять громадян сприяти діям поліцейських та з розумінням поставитися до виконання ними оперативно-навчальних завдань, а також не панікувати, залишатися спокійними та не порушувати громадський порядок, щоб не наражати себе на небезпеку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: