fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Солодощі та музична апаратура: у Франківську благодійники завітали до дітей з Обласного центру соціально-психологічної реабілітації

Солодощі та музична апаратура: у Франківську благодійники завітали до дітей з Обласного центру соціально-психологічної реабілітації

Суспільство 18:21, 14.12, 2018

До вихованців Обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей черговий раз завітали укропівка Світлана Оришко та громадські активістки Тетяна Терсенова-Заводовська, Оксана Федорків, Ольга Марчевська, Олена Дорошенко та Ярина Румежак. Традиційно прийшли до малюків не з порожніми руками.

Про це повідомляє прес-служба партії УКРОП.

"Напередодні ми провели благодійний аукціон. До нього долучилися усі небайдужі франківчани та благодійний фонд Олександра Шевченка. Нам вдалося зібрати майже 9 тисяч гривень. За ці кошти придбали діткам музичну апаратуру – колонку та мікрофони. А ще привезли нашим підопічним солодощі, фрукти, свіжу випічку", – розповідає укропівка Світлана Оришко.

Благодійниці опікуються закладом більш як 10 років. За цей час, розповідають, дітки стали їм рідними. Тим паче, що тут перебувають малюки із кризових сімей. Вони не знають, що таке ласка, тепло та опіка. І кожен візит до Центру цих добрих фей стає для вихованців справжнім святом.

"Дякую усім вам за постійні відвідини. Просто дякую за те, що ви є. Тепер ми з дітками будемо багато співати, давати різні концерти. Це дуже потрібний для нашого закладу подарунок",  каже директор Центру Василь Серденько.

До того ж, музична апаратура стане в пригоді малюкам саме у період Різдва. Адже всі вони вже вивчили колядки та активно готуються до свят.

"Неможливо без сліз слухати колядки. Ці діти уже пережили стільки горя та кривди. Ми стараємось, щоб вони мали все необхідне та жили повноцінним життям. Сподіваємось, вдалося покращити їм настрій і подарувати частинку свята",  сказала Тетяна Терсенова-Заводовська.

На правах реклами

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: