fbpx

Соловей готовий взяти на поруки свого помічника, якого НАБУ затримало за розкрадання державних коштів

Політика 12:29, 15.07, 2017

У Києві у Солом'янському районному суді розпочалося засідання, на якому мають обрати запобіжний захід директору "Львівського бронетанкового заводу" Роману Тимківу – помічнику прикарпатського нардепа Юрія Солов'я.

Прокурори просять для Романа Тимківа арешт строком на два місяці або заставу у розмірі 28 мільйонів 560 тисяч гривень, пише 24 канал.

Відповідне клопотання вже долучили до справи.

Зазначимо, що чотири депутати – Олександр Паламарчук, Сергій Алєксєєв, Юрій Соловей від партії "Блок Петра Порошенка" та Валерій Дубіль від фракції "Батьківщина" – оголосили, що готові взяти на поруки директора "Львівського бронетанкового заводу".

Нагадаємо, 14 липня працівники НАБУ затримали директора "Львівського бронетанкового заводу" Романа Тимківа та ще четверо посадовців. Їх звинувачюють у корупційних схемах. Того ж дня ввечері Солом'янський райсуд Києва обрав запобіжний захід для трьох із п'яти затриманих посадовців Збройних сил України та держпідприємства "Львівський бронетанковий завод". Так, суд взяв під варту начальника Центрального бронетанкового управління ЗСУ (генерал-майора) з альтернативою внесення застави у розмірі 2 мільйонів гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: