fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Соловей підтримав Чорноуса, тому що той сідає на велосипед і їде допомагати людям

Соловей підтримав Чорноуса, тому що той сідає на велосипед і їде допомагати людям

12:34, 19.05, 2014

Громадська організація «Громадський форум» на проміжних виборах до парламенту у виборчому окрузі №83 підтримує самовисуванця Володимира Чорноуса. Про це на прес-конференції заявив голова «Громадського форуму», депутат Івано-Франківської міськради Юрій Соловей.

Соловей задекларував публічну підтримку Чорноусу особисто від себе та від імені «Громадського форуму».

«Чи то ранок, чи то вечір, але люди завжди знають, що можна подзвонити Чорноусу і якщо є проблемні питання, які на території міста потребують вирішення, він сідає на велосипед і їде допомагати людям вирішувати питання», — сказав Соловей.

Нагадаємо, нещодавно політрада обласної організації партії «УДАР» виключила Солов’я з рядів партії. Крім того, очільник обласного «УДАРу» Рома Чернега повідомив, що партія «УДАР» нікого не висуває і підтримує на проміжних виборах до Верховної Ради.

Однак Соловей залишився головою фракції «УДАР-Громадський форум» в міській раді, а Чорноус – її членом.

На переконання Солов’я, партія «УДАР» не мала «публічних причин», щоб не підтримати Чорноуса. Наразі депутат не знає, чи у фракції «УДАР-Громадський форум» відбудеться розкол.

«Що стосується ситуації у міській раді, це питання не обговорювалося. У фракції є шестеро чоловік, і я можу відповідально, від імені фракції заявити, що більшість фракції підтримує Володимира Чорноуса», — переконує очільник «Громадського форуму».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: