fbpx

Сонячна станція в Герині зароблятиме для господаря майже 6 тис. євро на рік

Суспільство 11:37, 20.09, 2018

Компанія ЕКО ЕНЕРГІЯ ® змонтувала мережеву сонячну електростанцію (потужністю 33 кВт), що працює за "зеленим" тарифом, для дому в селі Гериня Долинського району Івано-Франківської області.

Встановлена електростанція потужністю 33 кВт призначена для забезпечення приватного домогосподарства електроенергією та продажу її надлишків за "зеленим" тарифом. Сонячна електростанція потужністю 33 кВт дасть змогу виробити 31 832,56 кВт*год. електроенергії протягом року роботи для умов Івано-Франківської області. Вартість кіловата за "зеленим" тарифом складає 0,18 € цента, що дозволить за рік роботи отримати прибуток 5 729,86 Євро.

1

При будівництві мережевої сонячної електростанції для будинку використано 122 полікристалічні сонячні панелі RISEN RSM60-6 270W, автоматику змінного струму ETI та трифазний мережевий інвертор HUAWEI Sun – 33 KTL-A. Сонячні батареї встановлено за допомогою системи кріплення зі сталевого гнутого профілю з подальшим нанесенням антикорозійного покриття (оцинковка).

2

При покупці та встановленні сонячної електростанції, що працює за зеленим тарифом, ви отримуєте ряд переваг, котрі допоможуть вам стати енергонезалежними та отримувати прибуток:

Вигідна інвестиція – економія з першого дня. Термін окупності сонячної електростанції – від 4 років.

Великий термін служби – мінімум затрат на експлуатацію. Надійна робота обладнання понад 35 років.

Додатковий дохід – прибуток від продажу електроенергії за "зеленим" тарифом, виплати зафіксовані в Євро.

Компанія ЕКО ЕНЕРГІЯ ® пропонує монтаж "під ключ" сонячних електростанцій, що працюють за "зеленим" тарифом для приватних домогосподарств.

Отримати консультацію або придбати обладнання можна за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи, 72.

На правах реклами

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: