fbpx

Сонячну електростанцію для дому потужністю 30 кВт встановлено в Угринові

Суспільство 15:54, 06.05, 2019

Івано-франківська компанія ЕКО ЕНЕРГІЯ ® змонтувала мережеву сонячну електростанцію (потужністю 30 кВт) що працює за "зеленим" тарифом для дому в селі Угринів Тисменицького району Івано-Франківської області.

Встановлена сонячна електростанція потужністю 30 кВт призначена для забезпечення приватного домогосподарства електроенергією та продажу її надлишків за «зеленим» тарифом.

1

2

Сонячна електростанція потужністю 30 кВт дасть змогу виробити 32,006.10 кВт*год. електроенергії протягом року роботи для умов Івано-Франківської області.

3
При будівництві мережевої сонячної електростанції для дому використано полікристалічні сонячні панелеі Canadian Solar CS3U 345 P Half-Cell – 90 шт., автоматику змінного струму NOARK Electric та трифазний мережевий сонячний інвертор напруги HUAWEI Sun 2000-33 KTL-A. Сонячні панелі встановлено на наземну металоконструкцію.

4

Переваги встановлення мережевої сонячної електростанції для дому, що працює за "зеленим" тарифом. При покупці та встановленні сонячної електростанції ви отримуєте ряд переваг, котрі допоможуть вам стати енергонезалежними та отримувати прибуток.

• Вигідна інвестиція – економія з першого дня. Термін окупності сонячної електростанції – від 4 років.
• Великий термін служби – мінімум затрат на експлуатацію. Надійна робота обладнання більш як 35 років.
• Додатковий дохід – прибуток від продажу електроенергії за "зеленим" тарифом, виплати зафіксовані в Євро.

Для приватних домогосподарств компанія ЕКО ЕНЕРГІЯ ® пропонує встановлення сонячних електростанцій для дому та оформлення "зеленого" тарифу. Отримати консультацію або купити сонячні панелі за вигідними цінами в Івано-Франківську за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи, 72, компанія ЕКО ЕНЕРГІЯ ®.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: