fbpx

Сонячну електростанцію потужністю 15 кВт змонтували в Городенці

Економіка 09:36, 09.04, 2018

Компанія ЕКО ЕНЕРГІЯ ® завершила монтаж першої черги сонячної електростанції потужністю 30 кВт для дому, що працює за зеленим тарифом в місті Городенка Івано-Франківської області | ЕКО ЕНЕРГІЯ ®

Компанія ЕКО ЕНЕРГІЯ ® завершила монтаж домашньої мережевої сонячної електростанції потужністю 15 кВт. Це перша черга станції в Городенці Івано-Франківської області.

Сонячна станція потужністю 30 кВт призначена для забезпечення приватного домогосподарства електроенергією та продажу надлишків виробленої електроенергії за "зеленим" тарифом в розмірі 0,18 євро за 1 кВт*год до 2030 року.

1

При будівництві мережевої сонячної електростанції використано 55 сонячних батарей: Abi-Solar АВ270-60P, 270W класу Tier1, автоматика змінного струму ETI та мережевий трифазний інвертор Huawei Sun 2000 33KTL-A.

Компанія ЕКО ЕНЕРГІЯ ® пропонує сонячні електростанції для дому "під ключ" та оформлення "зеленого" тарифу. Отримати консультацію або купити сонячну електростанцію можна за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи, 72.

2

Нагадаємо, недавно Компанія ЕКО ЕНЕРГІЯ ® змонтувала сонячну електростанцію потужністю 30 кВт в Коломиї.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: