fbpx

Сонячну електростанцію потужністю 30 кВт встановлено в Тишківцях

Суспільство 09:30, 15.04, 2019

Івано-Франківська компанія ЕКО ЕНЕРГІЯ ® змонтувала мережеву сонячну електростанцію (потужністю 30 кВт), що працює за "зеленим" тарифом для дому в селі Тишківці Городенківського району Івано-Франківської області.

Встановлена сонячна електростанція потужністю 30 кВт призначена для забезпечення приватного домогосподарства електроенергією та продажу її надлишків за "зеленим" тарифом.

1

Сонячна електростанція потужністю 30 кВт дасть змогу виробити 31 000 кВт*год. електроенергії протягом року роботи для умов Івано-Франківської області.

2

При будівництві мережевої сонячної електростанції для дому використано монокристалічні сонячні панелі Yingli Solar YGE-72-325 W – 93 шт., автоматику змінного струму NOARK Electric та трифазний мережевий сонячний інвертор напруги HUAWEI Sun 2000-33 KTL-A. Сонячні батареї встановлено на наземну металоконструкцію.

3

Переваги встановлення мережевої сонячної електростанції для дому, що працює за зеленим тарифом. При покупці та встановленні сонячної електростанції ви отримуєте ряд переваг, котрі допоможуть вам стати енергонезалежними та отримувати прибуток.

• Вигідна інвестиція – економія з першого дня. Термін окупності сонячної електростанції – від 4 років.
• Великий термін служби – мінімум затрат на експлуатацію. Надійна робота обладнання більш як 35 років.
• Додатковий дохід – прибуток від продажу електроенергії за зеленим тарифом, виплати зафіксовані в Євро.

Для приватних домогосподарств компанія "ЕКО ЕНЕРГІЯ ®" пропонує встановлення сонячних електростанцій для дому та оформлення "зеленого" тарифу. Отримати консультацію або купити сонячні панелі в Івано-Франківську за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи, 72, компанія "ЕКО ЕНЕРГІЯ ®".

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: