fbpx

Сотні франківців прийшли на TEDxIvanoFrankivsk послухати про "силу розуму". ФОТОРЕПОРТАЖ

Суспільство 13:44, 30.09, 2017

В Івано-Франківську триває конференція TEDxIvanoFrankivsk. Кілька сотень глядачів слухають виступи спікерів про силу інтелекту та ідей, що здатні змінювати світ на краще.

TEDx – щорічні конференції, котрі проходять по всьому світу і присвячені "ідеям, які варті поширення". В Україні перша конференція пройшла у 2009 році. Франківськ перейняв естафету у 2013-му. Цього року TEDxIvanoFrankivsk стала 96-ю конференцією в Україні.  

"Тема цьогорічної конференції TEDx стала для мене особливою. Ми хотіли показати інтелект у всіх його проявах, тому підібрали спікерів, які б могли поділитись своїм досвідом і баченнями у різних сферах діяльності, – зазначив проектний менеджер конференції Михайло Джогола. – Цьогоріч хочемо показати нашим гостям непересічних людей і дати потужний заряд інформації, знань та мотивації".

Учасники конференції уже почули виступи:

Альони Каравай на тему "Сила думки, сила серця: Чому варто навчатися в епоху штучного інтелекту?". 

"Штучний інтелект – шанс для людей побороти проблеми сьогодення і зробити життя легшим. По-перше, треба починати вивчати себе. Всі знають, процес цей триває усе життя, тож починати потрібно саме зараз. По-друге, інформаційний простір постійно збільшується, і це лякає. Але щоб цей страх не з’являвся, треба пам’ятати про одну прекрасну річ – фільтрувати те, що надходить до нас протягом усього дня. По-третє, людина має силу усвідомлених та керованих емоцій. Це допомагає досягти певних результатів. Ми тут переможці, бо штучний інтелект такого не зможе!"  сказала спікер.

Володимира Муляра та Ярини Квітки  "Крутити педалі до мети".

"Життя ставить нам різні бар’єри на шляху до реалізації мрій. Нам складно, боляче, але як все ж таки хочеться прийти до бажаного.

Головне не боятися! Треба ставити мету і прямувати до неї, навіть коли розум кричить, що це все неправильно.

Слухай серце, бо воно того хоче! Тільки його покликання є вірним. Наші внутрішні птахи відкривають наші нові можливості. Довіряйте їм!"

Жасулана Абішева  "Power of MindFULNESS".

"Нам потрібно хоч інколи робити паузи, бо саме вони дають нам вірний вибір у стресових ситуаціях. А вибір – це завжди свобода!

Ми живемо у той час, коли постійно треба до чогось прагнути, але при цьому нам постійно щось загрожує. Тож стрес – наш супутник, але ми можемо з ним справитися!"

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: