fbpx

Сотня дітей з Волноваського району святкували Великдень в Івано-Франківську

Суспільство 12:56, 18.04, 2017

Діти з Волноваського району в період Великодніх свят відвідали Івано-Франківськ. Тут вони знайомилися з традиціями нашого міста.

На офіційну зустріч з делегацією завітав міський голова Руслан Марцінків. Він наголосив, що подібні відвідини вкотре доводять, що для дружби не існує кордонів ані офіційних, ані умовних, передає прес-служба МВК.
 
"Майже сотня дівчат та хлопців з Донеччини на наше запрошення зустріли Великдень у франківських сім'ях. За ці кілька днів діти Заходу та Сходу зуміли порозумітись, тому прощаються хто зі щирим сміхом, а хтось навіть зі сльозами на очах. І спостерігаючи за ними, бачиш, що України – єдина. Це як великий квітник, де весь цвіт різний, але вкупі створює неперевершену картину. Я дуже вдячний родинам, які прийняли волноваських дітей як своїх. Сподіваюсь, що не востаннє зустрічаємо гостей зі Сходу, адже в межах співпраці з Волноваським районом влітку діти безкоштовно відпочивали у таборі "Лімниця", а ось тепер відвідали Івано-Франківськ на Великодні свята", – розповів Руслан Марцінків.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: