fbpx

Сотня священиків та тисячі прикарпатців молилися за мир та спокій в Україні. ФОТО

Суспільство 13:36, 20.05, 2019

Щорічна проща вірних і духовенства Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ до Зарваниці, що на Тернопільщині, зібрала декілька тисяч прочан з різних куточків Прикарпаття.

Ще на початку Архієрейської Божественної Літургії Митрополит Володимир Війтишин закликав усіх до спільної молитви за мир та спокій у Батьківщині, нашій Україні, а також за всіх тих, хто постраждав внаслідок неоголошеної війни на сході нашої держави, інформує прес-служба Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Владика очолив Службу Божу, в якій взяло участь близько сотні священнослужителів Івано-Франківської Архієпархії.

Звертаючись до чисельного люду під час проповіді, Митрополит Володимир роздумував над історією з сьогоднішнього Євангеліє, яка стосувалася оздоровлення розслабленого. За словами Владики, всі чуда Ісуса Христа – свідчать про велику Божу любов.

"Історія оздоровлення розслабленого дуже повчальна. Вона вказує, що бувають випробування нашої віри. Тому наша віра повинна тримати нас напоготові до всіх тих несподіванок, якими обдаровує нас життя", – мовив Архієрей.

В другій частині своїх роздумів Владика Володимир розважав над ключовою роллю Пречистої Діви Марії в історії нашого спасіння. На думку Архієрея, Її помочі та опіки нам дуже потрібно на кожному кроці нашого життя.

"Вона, Небесна Мати, своїм милосердним оком вишукує нас, убогих, заблуканих, невдячних своїх дітей, і з радістю хоче нам допомогти в усіх потребах нашого життя", – переконанийй Кир Володимир.

Прочани могли отримати повний відпуст, приступивши до св. Тайн Покаяння та Пресвятої Євхаристії.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: