fbpx

Спецбатальйон "Івано-Франківськ" проходить навчання на базі Лисецького полігону

Політика 17:02, 16.06, 2014

На Прикарпатті працівників батальйону спеціального призначення «Івано-Франківськ» тепер щотижня навчають практичним стрільбам.

Як повідомили КУРСу у прес-службі Управління МВС в Івано-Франківській області, практичні заняття проводяться на базі навчального центру «Лисець» Львівського державного університету внутрішніх справ. Минулої суботи 140 працівників батальйону «Івано-Франківськ», а також 17 його новобранців пройшли чергові навчання зі стрільби з автомата Калашникова.

Завданням занять є не тільки тренування, зазначають правоохоронці. Для початку важливо також оцінити рівень підготовки «свіжоспечених» працівників міліції. «Є ряд працівників, котрі добре володіють зброєю. Це дається взнаки служба в Збройних силах або підготовка в ОВС громадян, котрі раніше проходили там службу, – розповідає Володимир Марковецький. – Усім іншим, звісно, складніше, однак більш досвідчені побратими допомагають своїм колегам».

Нагадаємо, що батальйон спеціального призначення «Івано-Франківськ» був створений у квітні поточного року в структурі міліції громадської безпеки УМВС. Громадяни, які виявили бажання стати правоохоронцями, аби захищати життя, права та свободи співвітчизників, отримали змогу вступити на службу за спрощеною процедурою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: