fbpx

Співачка Оксана Сливка запросить на творчий вечір, щоби зібрати гроші хворим на рак дітям

Суспільство 17:49, 29.05, 2016

Відділення онкогематології Івано-Франківської обласної дитячої клінічної лікарні, для якого прикарпатська співачка влаштовує благодійний вечір, представило список потреб, що включає як медичне приладдя для лікування онкохворих дітей, так і матеріальні засоби для покращення побутової ситуації у відділенні.

Прикарпатська співачка Оксана Сливка разом зі священиками відвідала відідлення дитячої онкогематології Івано-Франківської ОДКЛ. Її так вразили хворі діти, що артистка вирішила організувати благодійний концерт.

"Мрії про літо… Розпочни його піснею!" – зібрані на творчому вечорі співачки Оксани Сливки гроші будуть спрямовані на лікування онкохворих дітей Івано-Франківська.

Мистецький захід відбувається 1 червня о 18.00 з благословення Архиєпископа і Митрополита Івано-Франківського УГКЦ Кир Володимира (Війтишина) за підтримки Івано-Франківської обласної державної адміністрації та міського голови Руслана Марцінківа.

У концерті візьмуть участь гурт "П'ятий океан", Віктор Барчук, школа розвитку сучасного мистецтва та продюсерський центр "STAR TEAM", колектив естрадно-спортивного танцю "Нове покоління", ансамбль сучасного танцю "Медитація", танцювальна школа "Maasai Dance School". 

Відділення онкогематології Івано-Франківської обласної дитячої клінічної лікарні представило список потреб, що включає як медичне приладдя для лікування онкохворих дітей, так і матеріальні засоби для покращення побутової ситуації у відділенні.

1

Над потребами зі списку уже працюють та допомагають спонсори, також зібрані кошти із концерту будуть використані на ці потреби. Ведуться переговори із українськими благодійниками США про придбання приладу Infusomat fmS.

Можлива допомога конкретній дитині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: