fbpx

Співачка з Прикарпаття Міка Ньютон відгуляла дівич-вечір у Києві. ФОТО

Стиль життя 14:53, 29.08, 2018

Співачка Міка Нютон, яка у вересні 2017-го оголосила, що виходить заміж за американця, відгуляла дівич-вечір.

Днями артистка прилетіла до України, де свято для неї влаштували близькі подружки – доньки депутата Андрія Деркача Ксенія Деркач і Тетяна Литвинова, передає ТСН.

Судячи зі світлин, якими дівчата поділилися у фотоблогу, захід був влаштований у дівочих, рожевих кольорах.

Для свого дівич-вечора Міка обрала пишну рожеву сукню широкого фасону. Таке вбрання Ньютон наштовхнуло її фанів на думку, а чи не чекає на первістка артистка. Поки що цікавий стан співачка не коментувала. 

Нагадаємо, у вересні 2017 року Міка Ньютон, яка вже довгий час мешкає у США, оголосила, що виходить заміж. Обранцем артистки став американець Кріс Сааведра. Весілля буде 22 грудня цього року.

Довідково: 

Міка Ньютон (справжнє ім'я – Оксана Стефанівна Грицай) народилася 5 березня 1986 у м. Бурштин Івано-Франківської області.

2001 року переїхала з Бурштина до Києва і вступила до Київського державного коледжу естрадного та циркового мистецтв на відділення естрадного вокалу. Наразі проживає у США, випускає пісні англійською й українською мовами.

У 2011 році співачка з піснею "Angel" перемогла в українському національному відборі на конкурс пісні Євробачення 2011. У фіналі конкурсу Міка, набравши 159 балів, посіла 4-те місце, незважаючи на всі негативні прогнози букмекерів. 

Після Євробачення поїхала в Каліфорнію.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: