fbpx

Співробітник ДСНС у вільний від роботи час врятував чоловіка на пожежі. ВІДЕО

Суспільство 10:03, 03.04, 2018

Рятувальник не за професією, а за покликанням. У селі Котиківка Городенківського району співробітник Служби порятунку Сергій Здрілий витягнув із палаючого будинку 52-річного чоловіка. На той момент він не був при виконанні службових обов’язків. Однак відповідального "надзвичайника" це не зупинило.

Аби витягнути потерпілого з будівлі, рятувальникові довелося вилізти на дах і прорубати шифер. Адже мешканець оселі на момент пожежі був на горищі. Сам Сергій Здрілий героїчним свій вчинок не вважає. Зізнається, відчуває відповідальність за безпеку людей навіть у позаробочий час. Того ж дня просто опинився у потрібному місці і в потрібний момент, йдеться в сюжеті ТРК "Вежа".

Врятованого чоловіка відразу ж доправили до Городенківської центральної районної лікарні. Нині стан його покращився. Однак пацієнт і досі під наглядом медиків.

Не на камеру чоловік розповідає, на горище забрався, аби врятувати пернатих улюбленців. А уже там зрозумів, що разом із ними потрапив у вогняну пастку.

Аби ліквідувати пожежу, яка палахкотіла на 36 квадратних метрах, рятувальникам знадобилося близько трьох годин. Найімовірніше, припускають у Службі порятунку, її спричинило коротке замикання.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: