fbpx

Співробітники управління СБУ в Івано-Франківській області відзначили професійне свято

Суспільство 15:50, 23.03, 2017

Напередодні святкування професійного свята працівників Служби безпеки України, яке відзначають 25 березня, на Прикарпатті відбулися урочистості.

На початку заходу присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять своїх колег, які, виконуючи професійний обов’язок на сході України, віддали найдорожче – своє життя.

Під час урочистостей працівників Служби безпеки України в області привітали голова Івано-Франківської облдержадміністрації Олег Гончарук, голова обласної ради Олександр Сич та перший заступник міського голови Микола Вітенко, повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Представники влади подякували співробітникам СБУ за захист конституційних прав і свободи громадян, а також за гідне і чесне виконання своєї місії.

"Ось уже 25 років ви стоїте на захисті інтересів держави, прав і свобод кожного із нас. Щоденно своєю нелегкою працею захищаєте спокій громадян.  Завдяки вам на мапі України Івано-Франківщина постає як мирна, квітуча та прогресивна область, – зазначив під час виступу очільник Прикарпаття.  – У час військової агресії на сході нашої держави ваша служба є особливо важливою для збереження миру та цілісності України. Тож у переддень вашого професійного свята, висловлюючи найкращі побажання, щиро бажаю вам і вашим родинам сімейного затишку, здоров’я, добробуту та мирного неба".

Принагідно додамо, що за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди 25-ї річниці Служби безпеки України кращих працівників нагороджено відзнаками обласної державної адміністрації та обласної ради. Зокрема, начальника управління Служби безпеки України в Івано-франківській області Петра Дідуха відзначено медаллю "За заслуги перед Прикарпаттям".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: