fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Співробітниці прикарпатської міліції долучилися до професійного вишколу жінок

Співробітниці прикарпатської міліції долучилися до професійного вишколу жінок

11:45, 02.12, 2014

Учасниць професійного вишколу жінок, зорганізованого ГО "Українська жіноча варта", об’єднало спільне бажання здобути знання та навички, які можуть знадобитися в умовах бойових дій, а відтак бути корисними у важкий для нашої країни час.

Звертаючись до жінок, які зібралися на навчання на базі Івано-Франківського муніципального фізкультурно-оздоровчого центру, начальник УМВС України в Івано-Франківській області Микола Семенишин зазначив:

"Виклики, які сьогодні стоять перед Україною, непрості, але відрадно, що й жінки нині не байдужі і не стоять осторонь вирішення проблеми збереження цілісності та незалежності нашої держави. Ви зайняли потужну нішу і нарівні з чоловіками воюєте зі зброєю в руках та як волонтери допомагаєте бійцям у східних регіонах. Жінки – співробітники міліції, які вже мають певний досвід у запропонованих напрямках навчань, також можуть почерпнути корисну інформацію. Вважаю, що такі заходи варто практикувати частіше і залучати ширше коло учасників".

В програмі 8-годинних занять – оволодіння навиками поводження зі зброєю, основи виживання, надання першої медичної допомоги та інше. Загалом, як зауважила ініціатор цього проекту Олена Білецька, цей вишкіл має зробити жінок більш впевненими в собі, навчити знаходити вихід в будь-яких ситуаціях та захистити свою сім'ю і родину.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: