fbpx

Спокуслива Італія: чим приваблює мандрівників у 2019 році

Стиль життя 10:46, 25.04, 2019

А з чим у вас асоціюється красуня-Італія? З неймовірною красою пляжів? Зі смачною кухнею? Зі знаменитими десертами? З запальними танцями? Все це – правильні відповіді. Але є у туристичному словнику українців нове слово – Калабрія.

Це місце, з якого і почалася Італія. Регіон, який дуже відрізняється від звичної нам країни. Тут час немов зупиняється, а пейзажі захоплюють дух. Що вже казати про кришталево чисте море, де дно проглядається навіть при глибині 10 метрів і більше. Неймовірна краса регіону так і манить справжніх естетів.

 

Якщо Калабрія, то разом з оператором TUI Ukraine

Влітку 2018 року європейський туроператор TUI Ukraine оголосив про запуск нового напрямку. Ним став регіон Калабрія, який зовсім незвіданий українським туристом. Мало хто взагалі чув про цей куточок країни, який вабить неабиякою кількістю переваг. Втім, якщо вас цікавить не тільки щось нове, а й класичні тури в Італію, на офіційному сайті tui.ua ви з легкістю знайдете такі. Якщо в минулому році вильотів було всього один на тиждень, то влітку 2019 двічі на тиждень можна вилетіти назустріч мрії. Тут вас чекають наступні можливості:

  • Відпочинок на найкращих європейських курортах за доступною ціною.

  • Чарівні пляжі і, без перебільшення, найкрасивіше море.

  • Неймовірна кількість пам’яток архітектури і культури.

  • Звабливі пейзажі.

Регіон характеризується атмосферою абсолютного спокою, тому молодь досить рідко приїжджає сюди. Втім, зайнятись тут є чим. Найвибагливіші туристи у захваті від тих вражень і емоцій, шо дарує країна.

1

 

Улюблена Італія: ТОП міст, достойних уваги

Якщо спокійний відпочинок – це не ваше і ви віддаєте перевагу активному дозвіллю, вас заряджає лише можливість погуляти старими вуличками, туроператору TUI Ukraine теж є що вам запропонувати.

1. Рим. Такі знамениті споруди як Колізей, Собор Святого Петра, Фонтан Треві – це лише мінімальний список пам’яток, які неодмінно варто відвідати. Естетичне задоволення – найменше, що ви отримаєте від знайомства з цими місцями.

2

2. Мілан. Неодмінно варто сказати, що це місто – всесвітня столиця моди і шопінгу. За покупками сюди варто приїжджати у сезон розпродажів, тоді з’являється можливість непогано заощадити на повному оновленні гардеробу. Історичних пам’яток тут теж вдосталь.

3

3. Тропея. Тут архітектурних перлин родом із далекого минулого дуже багато. Примітно, що туристи, які обожнюють екскурсійні тури, в незалежності від того, у якому регіоні Італії відпочивають, обов’язково відводять час для подорожі в Тропею.

4. Венеція. Колиска романтики і кохання. Тут запалають ще більше і без того гарячі почуття. Тому взагалі не дивно, що закохані мандрівники віддають перевагу саме цьому місту.

Менеджери туроператора TUI Ukraine, до яких ви звернетесь, обов’язково поцікавляться вашими мріями. Ви будете здивовані, але в Італії знайдеться затишний куточок для кожного гостя, і для вас підберуть щось особливе, унікальне і індивідуальне.

Нам правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: