fbpx

Спортсмени Івано-Франківщини – переможці всеукраїнських змагань

Спорт 07:02, 02.03, 2017

В управлінні спорту обласної державної адміністрації повідомили про результати участі прикарпатських спортсменів у всеукраїнських змаганнях, які завершились наприкінці лютого.

В Харкові проходив чемпіонат України з важкої атлетики серед спортсменів дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Представник Коломийської обласної ДЮСШ, член національної збірної команди, майстер спорту України з важкої атлетики Данило Мочернюк виборов золоту медаль у вправі ривок, срібну медаль у поштовху та золоту медаль у сумі двоборства, посівши перше місце у ваговій категорії 105 кг.

У фінальних змаганнях Кубка України з баскетболу 3х3 серед чоловіків, жінок та юнаків чоловіча збірна команда Прикарпаття стала переможцем. Склад команди: Дмитро Неволін, Андрій Мацків, Володимир Жартун. Жіноча збірна команда Івано-Франківщини – а це Євгенія Сівакова, Наталія Зорько, Юлія Лапшинова, Катерина Грищенко – бронзовий призер.

У категорії юнаки "U-18" збірна нашої області посіла призове друге місце. Склад команди: Владислав Марусяк, Валентин Марусяк, Роман Сокіл. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: