fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Спорт
  • Спортивних прикарпатців запрошують поїхати до Грузії для участі в молодіжному обміні "BODY in ACTION"

Спортивних прикарпатців запрошують поїхати до Грузії для участі в молодіжному обміні "BODY in ACTION"

Спорт 18:40, 28.05, 2015

Організатори шукають шістьох молодих людей, зацікавлених у веденні здорового способу життя, для участі у міжнародному молодіжному обміні “BODY in ACTION“.

Проект "BODY in ACTION" спрямований на ознайомлення учасників з тим, що спорт має вплив не тільки на гарне самопочуття і розвиток особистості, але і на розвиток економіки, навколишнього середовища і суспільства в цілому. Проект об’єднає молодих людей з України, Грузії, Польщі та Іспанії.

Обмін триватиме 9 днів. Перша частина проекту спрямована на ознайомлення учасників із основами здорового способу життя, правильного харчування, психічного розслаблення, управління стресом у поєднанні з різними видами спорту. Друга частина проекту буде присвячена підготовці до події "City sport", яка відбуватиметься у Тбілісі. В останній день проекту учасники матимуть прекрасну можливість взяти участь у церемонії відкриття Європейського молодіжного олімпійського фестивалю.

Проект триватиме з 19 по 27 липня 2015 року у селищі Pona й місті Rustavi, Грузія.

Цей проект покликаний показати, що спорт і відпочинок можна використовувати як інструмент для поліпшення якості життя молоді, даючи їм знання та навички, які підвищуватимуть мотивацію, саморозвиток, самостійність. Поєднуючи розваги з фізичними заняттями, ми хочемо заохотити молодих людей до участі у спортивних заходах, що сприятиме розвитку здорового способу життя.

Вимоги до учасників:

  • 6 учасників у віці від 18 до 25 років;
  • володіння англійською мовою на розмовному рівні;
  • зацікавленість у веденні здорового способу життя та поширенні цього знання серед своїх друзів, знайомих, мешканців свого міста.

Організатори проекту повністю покривають витрати за проживання, харчування та відшкодовують вартість проїзду до 170 євро. Відібрані учасники (що підтвердять свою участь) повинні будуть за власний кошт зробити собі страхування та оплатити реєстраційний внесок – 10 євро. В разі відмови учасника від участі в проекті – реєстраційний внесок не повертається.

Анкети приймаються до 15 червня за реєстраційною формою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: