fbpx

"Спортивний фестиваль-40" у Франківську кличе на недільні майстер-класи просто неба

Суспільство 19:22, 22.05, 2015

У неділю, 24 травня, на площі перед Івано-Франківським облмуздрамтеатром тренери та хореографи проведуть показові заняття з чотирьох дисциплін майбутнього фестивалю.

Показові уроки та майстер-класи в рамках фестивалю "Спортфест-40" стосуватимуться основних танцювальних па і асанів йоги, трюків з паркуру та правил алтимату.

Ці та інші види спорту будуть представлені на першому спортивному фестивалі в Україні, який відбудеться в Івано-Франківську наприкінці червня. У такий спосіб організатори мають намір познайомити мешканців та гостей міста з програмою Фестивалю. А також пропагувати цікаві  види активного відпочинку.  

Погоня за "магічним диском"; запальні танці та хореографія, виступи танцювальних шкіл Maasai, Miamor, Mixstyle, Radical; релаксаційна йога та карколомний паркур – все це можна буде побачити вже цієї неділі.

Програма майстер-класів:

15.00 – алтимат

16.00 – йога

17.00 – танці

18.00 – паркур

Довідково:

Алтимат – це командний неконтактний вид спорту з літаючим диском. Гра ведеться двома командами у прямокутному полі з зонами на кінцях. Ціль – пасами провести диск через ігрове поле до зони суперника, де його мусить зловити один з гравців команди. Відмінна особливість алтимату – відсутність арбітрів та наявність поняття "духу гри".

Паркур – фізична дисципліна, в якій тренується подолання будь-яких перешкод на своєму шляху, за допомогою пристосування своїх рухів до навколишнього середовища. Поєднує в собі особливу філософію (світосприймання), гімнастику, легку атлетику і білдерінг (лазіння стінами). Люди, які займаються паркуром, називаються трейсерами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: