fbpx

Стадіон "Рух" отримає централізоване опалення

Суспільство 17:06, 14.08, 2016

Розпочалися земляні роботи з прокладання теплотраси, яка візьме свій початок від котельні, що на вулиці Чорновола, 130, до стадіону "Рух".

Як вже повідомлялося раніше, до початку нового опалювального сезону за рішенням влади міста багатостраждальний довгобуд стадіону "Рух" нарешті отримає централізоване теплопостачання.

"Є всі шанси, що спорткомплекс стадіону ще на крок наблизиться до свого давноочікуваного усіма мешканцями обласного центру тріумфального завершення робіт з модернізації і стане новою перлинкою Прикарпаття", – йдеться у повідомленні прес-служби ДМП "Івано-Франківськтеплокомуненерго".

Окрім цієї роботи, в тепловому районі "Дорошенка" тривають інші заплановані заходи з підготовки до нового опалювального сезону. Так, розпочаті земляні роботи біля багатоквартирного житлового будинку, що на вулиці Мазепи, 101. Тут виявлено, що потребують заміни труби вводу теплоносія до багатоквартирного будинку. 

На ділянці від котельні, що на вулиці Дорошенка, 28А, до ЦТП Коновальця, 146 здійснено підготовчі роботи із заповнення водою тепломережі з метою перевірки на щільність.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: