fbpx

Стала відома дата презентації iPhone 6

Стиль життя 22:13, 06.08, 2014

Apple може презентувати два смартфони зі збільшеними екранами - до 4,7 і 5,5 дюйма. Передбачається, що смартфони лінійки iPhone 6 отримають нові мобільні процесори A8.

Компанія Apple може презентувати свій новий смартфон iPhone 6 9 вересня.

За даними видання Re/code, на цю дату Apple планує великий захід для засобів масової інформації. У компанії від офіційних коментарів відмовилися.

Видання Business Insider зазначає, що автором замітки у Re/code є журналіст Джон Пачковські, який "завжди точно повідомляв, коли Apple проведе заходи із запуску продуктів".

У липні 9to5Mac повідомив, що Apple планує захід для журналістів, на якому може бути представлено iPhone 6, на середину вересня.

Згідно з даними, що з'явилися раніше в ЗМІ, Apple може представити два смартфони зі збільшеними екранами – до 4,7 і 5,5 дюйма. Остання модель смартфона від Apple, iPhone 5S, має 4-дюймовий екран. Передбачається, що смартфони лінійки iPhone 6 отримають нові мобільні процесори A8. В кінці червня агентство Bloomberg з посиланням на джерела повідомило, що масове виробництво моделі з екраном 4,7 дюйма розпочнеться в липні, а її продажі можуть стартувати у вересні 2014 року. Смартфон з екраном 5,5 дюйма спочатку планується випустити невеликими партіями, але він також може надійти в продаж у вересні, не виключало агентство.

Відзначимо, що разом з iPhone 6 може бути презентовано "розумний" годинник від Apple – гаджет iWatch, оскільки без прив'язки до iPhone "розумний" годинник від Apple буде марним.

В Apple чутки, що з'являються перед виходом нового продукту, ніколи офіційно не коментують. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: