fbpx

Стало відомо, коли розпочнеться продаж нового iPhone

Стиль життя 22:56, 13.02, 2016

Американська корпорація Apple планує представити свої нові гаджети – iPhone 5se і iPad Air 3 – на презентації 15 березня, а вже через три дні вони стануть доступні для покупки в роздрібних магазинах і онлайн.

Про це пише "РИА Новости".

За даними джерел порталу 9to5mac, передзамовлення нових моделей, швидше за все, буде недоступним. Це стане частиною нової стратегії компанії Apple. При цьому джерела уточнюють, що плани компанії ще можуть змінитися.

Новий 4-дюймовий iPhone 5se буде більш компактним, ніж iPhone 6s або 6s Plus. Модель iPhone 5se за розмірами буде практично ідентичною iPhone 5s, при цьому вона буде оснащена новітніми процесорами A9 і M9, NFC-чипом для роботи з Apple Pay, завжди включеною Siri, камерою iPhone 6 і технологією "живих" фотографій.

Шанувальники Apple, які бажають придбати новинку, зможуть вибрати з палітри чотирьох кольорів: золота, рожевого золота, срібла і космічного сірого, стверджують джерела.

У планшет iPad Air 3 розробники вклали Smart Connector для взаємодії з удосконаленими клавіатурами Smart Keyboard і олівцем Apple Pencil.

Передбачається, що 9,7-дюймовий пристрій буде оснащено варіацією процесора A9 і поліпшеною камерою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: