fbpx

Стали відомі нові подробиці батьковбивства на Калущині

Суспільство 16:42, 31.05, 2016

​У селі Перевозець Калуського району сусіди виявили тіло 72-річного чоловіка з ознаками насильницької смерті у власному будинку.

Працівники поліції, які прибули на місце події, встановили, що 29.05.2016 близько 11:00 год. до батька зайшов його син 1982 року народження і вони взялися відзначати повернення сина із заробітків розпиванням спиртного. В ході застілля син почав докоряти батькові та виставляти претензії щодо його способу життя. Суперечка переросла у конфлікт, а потім і бійку. Розлючений син почав наносити батькові удари руками по голові, завдавши черепно-мозкову травму, що спричинило крововилив у головному мозку, внаслідок чого наступила смерть потерпілого. Подробиці повідомили КУРСу в Секторі комунікації ГУ НП в Івано-Франківській області.

Наразі підозрюваного затримано в порядку ст. 208 КПК України. Йому інкримінують вчинення кримінального правопорушення за ознаками ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За вчинене, згідно із санкцією статті, перебачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Проводиться слідство.

Як повідомляв КУРС, Калуська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у цьому кримінальному провадженні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: