fbpx

Стали відомі півфіналісти національного відбору на "Євробачення-2017"

Культура 20:32, 17.01, 2017

Організатори "Євробачення 2017" визначили виконавців, які пройшли у півфінал національного відбору конкурсу.

Про це повідомляє офіційна сторінка Євробачення.

Імена виконавців і музичних груп, які проходять в півфінал, визначили організатори національного відбору спільно з музичним продюсером Костянтином Меладзе.

"У минулому році нами була задана висока планка, опускати яку не можна. Ми вибирали артистів, орієнтуючись не тільки на якість їх музики, свіжий і перспективний матеріал, але і на різноманітність стилів, звучання і навіть епатажність, адже Національний відбір має представляти всю палітру сучасної української музики. За 4,5 місяці неймовірного ажіотажу з боку артистів і серед величезної кількості заявок нам вдалося відібрати дуже цікавих виконавців, рівень яких, можливо, навіть перевершує торішніх півфіналістів. Серед них, безумовно, є дуже імениті музиканти, а є ті, для кого це буде перший крок на шляху до популярності. Тому у нас дуже оптимістичні очікування від прямих ефірів. Особисто мені вже кортить побачити, як учасників сприйме публіка", – коментує Меладзе.

З 4 лютого в прямих ефірах на "СТБ" і "UΛ:Перший" за право представляти Україну на Міжнародному пісенному конкурсі боротимуться 24 учасники: Арсен Мірзоян, Міла Нітіч, Віталій Козловський, AGHIAZMA, Сальто Назад, Green Grey, ROZHDEN, Vivienne Mort, Пающие трусы, Анастасія Прудіус, TAYANNA, DETACH, O.Torvald, ILLARIA, KADNAY, Рома Веремейчик і група LUMIERE, MamaRika, Laliko, MELOVIN, LETAY, Panivalkova, С.К.А.Й., Monochromea, KUZNETSOV.

У п'ятницю, 20 січня, відбудеться жеребкування, в ході якого визначиться порядок виступу артистів під час трьох півфіналів: 4, 11 і 18 лютого.

Зазначимо, конкурс пройде в Міжнародному виставковому центрі у Києві. Півфінали відбудуться 9 і 11 травня, а фінал – 13 травня.

Нагадаємо, у 2016 році співачка Джамала перемогла на конкурсі "Євробачення" у Стокгольмі. Це дало право Україні на проведення конкурсу в наступному році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: