fbpx

Стартує Національний фотоконкурс "Великі світлини маленьких місць: моя громада – наше майбутнє"

Культура 15:15, 24.04, 2018

Прийом робіт на конкурс триває з 23 квітня по 20 травня 2018 року. Переможцям обіцяють цінні призи і участь в мандрівній фотовиставці.

Сьогодні в Україні все більше уваги суспільства приділяється питанням адміністративно- територіального реформування, а саме – реформі з децентралізації влади в країні. Аби сприяти конструктивному діалогу між державними та недержавними структурами на місцевому, регіональному та національному рівнях, Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства за підтримки Програми "U-LEAD з Європою" збільшує рівень довіри до процесу реформування серед населення та посилює відчуття причетності та залученості до реформи усіх зацікавлених сторін.

23 квітня стартував загальнонаціональний фотоконкурс "Великі світлини маленьких місць: моя громада  наше майбутнє", який триватиме до 20 травня 2018 року. Він має на меті залучення мешканців територіальних громад, а також сільської місцевості загалом до процесу об’єднання, а також і до самої реформи з децентралізації безпосередньо.

Для участі в конкурсі необхідно:

– зареєструватись на сайті;

– сфотографувати найулюбленіші місцини своєї громади чи рідного краю;

– відправити фото разом з анкетою.

Фотоконкурс організовано Міністерством регіональної політики, будівництва та житлово-комунального господарства за підтримки Програми "U-LEAD з Європою".

1

Наприкінці фотоконкурсу в Києві пройде заключна церемонія нагородження переможців, а також буде організована мандрівна фотовиставка, яка згодом відвідає усі області України.

За деталями слідкуйте на нашій сторінці у Facebook та на сайті.

Контактна особа: Максим Кицюк | +38 067 510 15 69 | maksym.kytsiuk@giz.de

Довідка: Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку "U-LEAD з Європою" спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією. Програма "U-LEAD з Європою" сприяє розвитку самоврядування в Україні, створена на засадах прозорості й підзвітності та сприяє Міністерству регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства у впровадженні реформи з децентралізації влади в країні. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: