fbpx

СТЕК готує котельню на Індустріальній до зими

14:28, 22.07, 2015

СТЕК проводить ремонтно-профілактичні роботи на котельні на Індустріальній. Ремонти здійснюються згідно з планом підготовки до опалювального сезону 2015/2016 років.

Уже виконано гідравлічні випробування усіх котлів котельні. Наразі проводиться капітальний ремонт котла №5 та ремонт бака-акумулятора №2, тут замінюють дно та частини стінок, повідомляє КУРС із посиланням на прес-службу компанії.

Крім цього, в рамках підготовки до зими на котельні здійснюється ремонт та ревізія запірної арматури, мережних насосів, насосів вихідної води, насосів робочої рідини, насосів перекачки деаерованої води, вентиляторів і димотягів котлів, електрообладнання. 

За словами тепловиків, ці заходи дозволять забезпечити надійну та безперебійну роботу котельні під час опалювального періоду, а також зменшать витрати енергоносіїв, що особливо важливо в умовах кризи. 

"На цьому етапі ми виконали уже половину із запланованих робіт, ми робимо акцент на енергоефективність,  зазначають у СТЕК. – Усі ремонти та випробування проводять наші спеціалісти, які добре знають обладнання котельні і пропрацювали тут не один рік".

Зазначимо, що котельня на вул. Індустріальній, 34 є найбільшою в Івано-Франківську, вона забезпечує теплом третину мешканців Івано-Франківська. 

Як повідомляв КУРС, минулого року через неготовність СТЕКу опалювальний сезон для багатьох споживачів послуг компанії розпочався із затримкою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: