fbpx

СТЕК вже перевірила 80% мереж до нового опалювального сезону

Суспільство 06:17, 02.06, 2016

Фахівці ТОВ "Станіславська теплоенергетична компанія" готуються до нового опалювального сезону, ліквідовують пориви та змінюють аварійні трубопроводи.

Наразі тепловики уже провели гідравлічні випробування на 80% мереж, завдяки чому вдалося виявити пориви труб на вулицях Сабата, Дудаєва та на ділянці від музичного училища ім. Січинського до філії НТКУ Івано-Франківська регіональна дирекція "Карпати".  

Паралельно з гідравлічними роботами працівники компанії проводять заміну аварійних ділянок тепломереж. Так, за квітень-травень уже замінили 234 метри тепломережі на вул. Військовій. Наразі ведуться роботи на вул. Заливахи, 6-10 та Конвальця, 16 до музичного училища ім. Січинського. Найближчим часом планується замінити 560 метрів трубопроводу на вул. М. Підгірянки. Також проводиться ремонт у тепловій камері на вул. Незалежності, 146.

Окрім цього, контролери компанії проводять обстеження підвальних приміщень для майбутнього встановлення будинкових лічильників тепла напередодні опалювального сезону.

"Підготовка до опалювального сезону йде за графіком,  розповідає заступник директора ТОВ "Станіславська теплоенергетична компанія" Михайло Карабін. – Виявлені під час гідравлічних випробувань пориви ми ліквідовуватимемо оперативно, щоб у майбутньому уникнути проблем на цих ділянках. Сподіваємося, що завдяки проведеним роботам ми зможемо покращити якість нашої послуги для споживачів".

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: