fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Я думав, що Івано-Франківськ – місто з розумінням, – Дмитро Міхалець про реакцію громадян на перекриття вулиць під час Хресної Дороги

Я думав, що Івано-Франківськ – місто з розумінням, – Дмитро Міхалець про реакцію громадян на перекриття вулиць під час Хресної Дороги

Суспільство 10:08, 19.04, 2016

У неділю, 17 квітня, під час Хресної Дороги у центрі Івано-Франківська патрульна поліція перекрила кілька доріг та забезпечувала громадський порядок. Проте, поліцейським довелось вислухати немало образ від водіїв.

Як повідомляв КУРС, тисячі франківців вийшли на загальноміську Хресну Дорогу.

Про це розповів керівник патрульної служби управління патрульної служби у м. Івано-Франківську Дмитро Міхалець сьогодні на оперативній нараді у міського голови.

"Стільки наслухатись негативу в свою сторону! Я думав, що Івано-Франківськ – місто з розумінням. Перший раз бачу такий негатив від громадян. Хоча я пояснював, що це Хресна хода, а хтось може виїхати та залетіти у натовп. А хто буде відповідати за це все? Це ж була Хресна хода – урочиста подія! На жаль, водії не розуміють цього",  зазначив Міхалець.

Попри це, він відзначив відмінну роботу працівників патрульної поліції. Протягом неділі, 17 квітня, правоохоронці встановили рекорд, затримавши 44 водіїв у стані алкогольного сп’яніння, 14 автомобілів було евакуйовано.

"Це наслідок лібералізації суспільства. Ліберальні цінності приносять саме такі речі. А наші християнські, національні цінності забуваються. Тому ми всі разом протистоїмо цьому",  підсумував міський голова Руслан Марцінків.

Дмитро Міхалець також нагадав, що незабаром планується чимало заходів з нагоди Дня міста, і наголосив, що у патрульної поліції обмежені ресурси – це всього 19 автомобілів. А щодо самих патрульних, то у святкові дні вони додатково зможуть вийти на чергування за власним бажанням.

Незабаром у місті планує розпочати роботу і велопатруль, однак Міхалець не хоче, щоб він був показовий і на цьому не планує економити. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: