fbpx

Студент Косівського училища отримав президентську стипендію

16:58, 05.04, 2016

Петро Порошенко призначив стипендії для молодих майстрів народного мистецтва. Відповідний указ №128/2016 опублікований на офіційному сайті президента.

У списку цьогорічних стипендіатів – студент Косівського училища прикладного та декоративного мистецтва, майстер художньої кераміки Чорний Микола Орестович, пишуть Паралелі.

Відповідно до Указу Президента України від 27 вересня 2011 року № 928 "Про стипендії Президента України для молодих майстрів народного мистецтва" (зі змінами, внесеними Указом від 12 січня 2016 року № 2) розмір стипендії для студентів коледжів, технікумів (училищ) – 800 гривень на місяць. Виплата стипендій провадиться щомісяця протягом року.

Для отримання стипендії необхідно заповнити відповідну заяву та надіслати її в паперовому та електронному вигляді на адресу: Міністерство культури України, відділ монументального та образотворчого мистецтва Департаменту мистецтв та навчальних закладів, 01601, м. Київ, вул. Івана Франка, 19, каб. 315, e-mail:izoart@mincult.gov.ua, vistavka@mincult.gov.ua.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: