fbpx

Студентки медичного коледжу виграли обласну спартакіаду з баскетболу

Спорт 12:42, 10.12, 2016

У Надвірній відбулась обласна спартакіада з баскетболу 3х3 серед коледжів (технікумів, училищ). Жіноча збірна команда Медичного коледжу Івано-Франківського національного медичного університету виборола на цих змаганнях перемогу.

Змагання відбувалися в групі з п’яти команд. Матчі тривали по 10 хвилин, або ж до 21 очка, інформує прес-служба ІФНМУ.

"Ми зіграли з командами Івано-Франківського коледжу ЛНАУ, Надвірнянського коледжу НТУ, Івано-Франківського державного коледжу технологій та бізнесу, Івано-Франківського базового медичного коледжу, – розповідає тренер нашої команди, старший викладач кафедри фізичного виховання та здоров’я Андрій Українець.  Перша наша гра була з переможцем минулого року  Надвірнянським коледжем, ми перемогли 4:3. Далі ми грали з Івано-Франківським коледжем ЛНАУ, який минулого року зайняв третє місце. Ми їх теж перемогли  10:3. Команду коледжу технологій та бізнесу ми перемогли 7:0. І в останній грі з рахунком 6:5 ми перемогли команду Івано-Франківського базового медичного коледжу".

Отже, команда Медичного коледжу ІФНМУ без жодної поразки виборола перемогу та приїхала додому із грамотами і Кубком спартакіади. Склад команди-переможця: Ірина Петрів (3 курс), Соломія Дудка (1 курс), Віталія Худяк (3 курс), Олеся Озарко (3 курс), Ольга Телепчук (2 курс), Роксолана Параскевич (3 курс).

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: