fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Спорт
  • Студентська збірна ІФНМУ з футзалу пробилась до "золотої" ліги чемпіонату Івано-Франківська

Студентська збірна ІФНМУ з футзалу пробилась до "золотої" ліги чемпіонату Івано-Франківська

Спорт 17:42, 05.01, 2018

В останні дні 2017 року відбулися матчі дев’ятого туру чемпіонату Івано-Франківська з футзалу. По їх завершенню остаточно сформовано всі групи вирішального етапу турніру. В елітну "золоту" групу пробилася студентська збірна ІФНМУ – команда "Медик".

Про це повідомляє прес-служба ІФНМУ.

Ще за кілька турів до кінця попереднього етапу команда ІФНМУ забезпечила собі місце в першій лізі чемпіонату, яку ще називають "золотою". Тож останній матч, який відбувся 23 грудня, не мав турнірного значення. Але календар звів "Медик" з лідером його групи командою "Оріон", і наші спортсмени вирішили дати бій супернику і перемогли з рахунком 4:3.

"Протягом першого кола чемпіонату ми не зазнали жодної поразки, мали лише дві нічиїх,  розповідає тренер нашої команди, викладач кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання Олексій Федорюк.  В останньому турі ми переграли лідера, навіть дали пограти нашим наймолодшим гравцям. Від першого місця ми відстали на одне очко, але участь у "золотій" лізі ми собі гарантували ще за два тури до кінця. У лідера завжди хочеться виграти, і ми здобули цю перемогу. Хочу подякувати всім наших студентам за відповідальне ставлення до тренувань і матчів. Попереду найголовніша стадія чемпіонату, тож усе тільки починається. Найцікавіше попереду!"

Матчі чемпіонату Івано-Франківська відновлюються 13 січня. Ігри відбуваються у суботу та неділю в муніципальному фізкультурно-оздоровчому комплексі по вулиці Симоненка. Приходьте та підтримайте нашу команду!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: