fbpx

Студенти івано-франківського університету проходитимуть практику в Туреччині, Греції та на Кіпрі

Суспільство 13:24, 07.12, 2017

Нещодавно було підписано договір про співпрацю між Університетом Короля Данила та туроператорами "Calypso" і "Mouzenidis Travel". І відтепер студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи зможуть проходити практику в Туреччині, Греції, на Кіпрі та інших країнах.

В Університеті Короля Данила уже відбулася презентація-набір на практику від туроператора "Calypso" (Туреччина). Студентам детально розповіли про умови праці та вимоги до потенційних практикантів.

Вакансіями робочої практики на території сонячної Туреччини є: трансфермени, готельні гіди, аніматори, шопінг-екскурсоводи та екскурсоводи.

"Днями туроператор "Mouzenidis Travel" запросив студентів Університету Короля Данила на робочу практику до Греції та Кіпру. Періодом стажування визначили квітень-вересень 2018 року та вакансії трансфермена, готельного гіда, екскурсовода, аніматора, офісного працівника. Закордонна практика дуже важлива саме для таких спеціальностей, адже робота у сфері послуг досить непроста. Міжнародний досвід, професійні зв’язки та перспективи – все це можна отримати після проходження практики в одній із країн світу", – розповіла завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Університету Короля Данила Олена Зварич.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: