fbpx

Студенти коледжу фізвиховання провели святкову спартакіаду. ВІДЕО

Спорт 21:06, 08.09, 2018

Напередодні Дня фізичної культури і спорту студенти коледжу фізвиховання демонстрували силу, спритність та витривалість на традиційних спортивних естафетах.

Серед учасників – досвідчені та новачки. Цього року спартакіада зібрала у парку ім. Т. Шевченка половину студентів коледжу, йдеться в сюжеті ТРК "Вежа".

Другий рік поспіль бігову доріжку на спартакіаді підкорила Діана Скородинська. Паркові алеї дівчина уже вивчила до сантиметра. Взимку тут вона катається на лижах. Влітку – бігає. Та на цьому спортивна різносторонність Діани не закінчується.

А поруч змагалися силовики – за ласий шматок… канату. У нелегкому протистоянні перемогу вибороли студенти-борці. Усе, кажуть, завдяки "відточеній" техніці.

Та і це не все. Аби показувати гідний результат, необхідно постійно підтримувати себе у формі, запевняють спортсмени. Тому у коледжі вони щодня посилено тренуються.

Однак фізкультура – далеко не все, що потрібно сучасному спортсменові, переконаний директор коледжу фізвиховання Любомир Пасічняк. Це застарілий стереотип, а сьогодення вимагає більшого.

Студенти-фізкультурники підготували для гостей свята також творчі виступи. Під час культурної програми свої нагороди отримали найкращі учасники спартакіади.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: