fbpx

Студенти ІФНМУ започаткували перегляд англомовних фільмів на медичну тематику

Суспільство 21:06, 05.10, 2018

Студенти Івано-Франківського національного медичного університету, учасники Європейської медичної студентської асоціації (EMSA), почали серію переглядів англомовних фільмів на медичну тематику.

Про це повідомляє прес-служба ІФНМУ.

Днями в університеті відбулася перша зустріч відродженого студентського проекту "Фільми і медицина". Учасники події познайомилися, попрактикували розмовну мову та ознайомилися з новими англійськими словами та діагнозами. А дивилися першу серію серіалу "The Good Doctor". За словами організаторів, стрічка заінтригувала молодь, тому вони нетерпінням чекають наступної зустрічі через тиждень.

"Ми вирішили реінкарнувати наш давніший проект "Фільми і медицина",  розповідає одна з організаторів події, студентка ІФНМУ Юлія Свердел.  Зараз дуже актуальною є проблема незнання студентами англійської мови, а вона дуже потрібна і для спілкування, і для нових іспитів, які недавно ввели в медичних університетах. Тому ми вирішили дивитися серіал англійською мовою з субтитрами і після перегляду обговорювати все побачене саме англійською, щоб тренувати нашу розмовну англійську".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: