fbpx

Студенти ІФНТУНГ отримуватимуть стипендії від "УКРНАФТИ"

Суспільство 10:10, 02.03, 2018

У рамках угоди про співпрацю між ПАТ "Укрнафта" та Івано-Франківським національним технічним університетом нафти і газу започатковано спеціальну програму заохочення студентів, що є ще одним важливим кроком у розширенні взаємовигідних відносин з провідною нафтовою компанією України.

Стипендіальна програма компанії для найкращих студентів вишу свідчить про її зважену кадрову політику, розуміння того, що "люди – основний актив компанії, тому важливо мотивувати студентів ставати кращими, привести у галузь більше хороших спеціалістів", повідомляється на сайті ІФ ОДА.

Днями пройшов завершальний етап відбору студентів ІФНТУНГ на отримання стипендії від компанії у весняному семестрі. Стипендіатами стали троє студентів Інституту нафтогазової інженерії та двоє – Інституту геології та геофізики. Переможці отримали відповідні сертифікати. Вони також мали нагоду послухали лекцію Романа Хомчука, начальника відділу з підбору персоналу ПАТ "Укрнафта", на актуальну тему "Секрети результативної співбесіди".

Варто зазначити, що у рамках співпраці на базі кафедри розробки та експлуатації нафтових і газових родовищ Інституту нафтогазової інженерії ІФНТУНГ облаштовано за підтримки ПАТ "Укрнафта" науково-дослідницьку лабораторію моделювання процесів розробки родовищ нафти і газу. Більше того, вже тривалий час "Укрнафта" є платформою для проходження практики студентами нафтогазових спеціальностей університету.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: