fbpx

Студенти Прикарпатського університету спілкуватимуться з ректором через Інтернет

Суспільство 19:58, 09.12, 2014

В актовому залі Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника відбулася зустріч ректорату з лідерами студентського самоврядування.

Проходять такі зустрічі один раз на семестр. Ректор університету Ігор Цепенда спільно зі студентським активом обговорили питання, які на сьогодні є найактуальнішими для вихованців вишу. Зокрема, йшлося про порядок призначення стипендій, організацію навчально-виховного процесу, забезпечення належних побутових умов проживання студентів в гуртожитках, заходи щодо протидії корупційним діям та їх запобіганню, взаємовідносини між викладачами та студентами.   

В ході зустрічі Ігор Цепенда відповів на ряд запитань, що цікавили студентів, та ознайомив присутніх з планами на майбутнє, що стосуються  розвитку матеріально-технічної бази вишу, створення належних соціальних умов для студентів та співробітників закладу. 

На завершення зустрічі Ігор Євгенович закликав студентів до відвертого діалогу і зазначив, що думка кожного студента є важливою для ректорату і кожен має право її висловити. При цьому він наголосив, що на сайті університету є електронна скринька для спілкування "Гаряча лінія з ректором", на яку можна звертатися у разі виникнення питань.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: