fbpx

Студенти Прикарпатського університету незабаром зможуть проходити стажування у Франції

Суспільство 10:04, 06.10, 2014

3 жовтня до Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника завітав Олів'є Ведрін – ректор Континентального університету в Києві, радник президента Європейського економічного і соціального комітету з питань розвитку відносин в сфері громадянського суспільства України.

У рамках візиту Олів'є Ведрін зустрівся з проректором з науково-педагогічної роботи та міжнародного співробітництва ПНУ Василем Марчуком. Гість розповів, що дуже задоволений студентами, котрі були присутні на його лекції, активною молоддю, яка буде творити майбутнє України.

Під час зустрічі обговорили ряд важливих питань. Зокрема, пан Ведрін висловив бажання посприяти стажуванню наших студентів та викладачів в університетах Франції, в тому числі за програмою ERASMUS, оскільки підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом також передбачає інтенсифікацію співпраці в сфері освіти. Сторони домовились, що Олів'є Ведрін стане членом редколегії видання "Вісник Прикарпатського університету. Політологія". В планах Олів'є Ведріна організація в ТК "Буковель" міжнародної конференції за участю європейських експертів у сфері освіти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: